Újfehértó városa idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretén belül 2019. szeptember 20-án Autómentes napot szervezett a Zajti Ferenc Kulturális Központ. Felhívásukra intézményünk több kategóriában is nevezett.

A programok reggel kezdődtek a H2O Bár- és Szabadidőközpont parkolójában egy biciklis akadályversennyel, ahol 7.A osztályos tanulóink izgatottan várták a versenyfeladatokat. Az épített pályán leggyorsabban teljesítő 5 versenyzőt, melyek közül 4-en iskolánk diákjai (Tóth János, Áncsán Adina, Szemán Gergő, Bálint Regina) értékes díjakkal jutalmazta a zsűri.

A kerékpáros versennyel egy időben 19 diákunk alkothatott a Vasvári Pál utca forgalomtól elzárt szakaszán az aszfaltra, a biztonságos közlekedés témában. Négy korosztályban hirdetettek eredményt: I.korosztály: Sárosi Sára, Kristóf Kinga, Orosz Brenda

II.korosztály: Rák Balázs, Magdus Tímea

III.korosztály: Gulyás Petra, Szabó Gitta Kiara, Bige Fanni

IV.korosztály: Dalanics Korinna, Szabó Tifani, Nagy Dóra

A KRESZ teszten nem találtak ellenfélre 8.B-s tanulóink, így nagy mennyiségű jutalommal térhettek vissza iskolánkba.

A programsorozat zárásaként örömfutást hirdettek a verseny lebonyolítói a Kisrétkör Szabadidőparkban, melyen felső tagozatunk minden osztálya képviselte intézményünket.

Köszönjük a tartalmas délelőttöt és a minőségi ajándékokat – minden résztvevő számára – a szervezőknek, valamint tanítványaink odaadó felkészülését és lelkes részvételét!

 

Csukrán Zsoltné

Kosztyu Gábor

Karnainé Suga Viktória

Nagyné Bacsó Judit

 

Pin It on Pinterest

Share This