KEDVES SZÜLŐK!

A 2020/2021. tanévet az Emberi Erőforrások Minisztériuma, továbbiakban EMMI intézkedési terve alapján készítettük elő, illetve indítjuk el.

Az intézkedési terv az alábbi linken érhető el:
https://www.oktatas.hu/…/Intezkedesi_terv_a_koznevelesi_int…
Tájékoztatjuk Önöket, hogy hagyományos nappali rendszerű oktatásra készülünk szeptember 1-jétől, az EMMI koronavírus elleni védekezési javaslatait is figyelembe véve.

Az ünnepélyes tanévnyitót szeptember 1-jén (kedden) rendhagyó módon, az udvaron tartjuk, melyen az 1. osztályos tanulók és osztályonként 2 gyermek vehet részt. Egyenruha kötelező. Kérjük, hogy minden gyermek 8 órára érkezzen meg! Iskolánk többi gyermekének osztálykeretben és a saját tantermükben történik a tanév megnyitása.

A járványügyi protokoll bevezetésével kapcsolatban az alábbiak betartását kérjük:
• Az intézményt csak egészséges tanulók látogathatják. Ennek érdekében szükséges minden előírás betartása. A külföldről hazaérkező tanulók és szüleik esetében, a szabályokról ezen a linken tájékozódhatnak:

https://koronavirus.gov.hu/…/augusztus-1-tol-beutazas-magya…

Az intézményben a lázas, egyéb tüneteket mutató tanulót haladéktalanul elkülönítjük, a szülőt, hozzátartozót azonnal értesítjük, ezért fontos minden szülő elérhetősége, a tanuló érdekében több felnőtt telefonszámának is a megadása.
• Kérjük azoknak a tanulóknak a szüleit, akik az elmúlt időszakban külföldön tartózkodtak, az osztályfőnöknek az első tanítási napon ezt jelezzék.
• Az intézményben fokozottan ügyelünk a koronavírus fertőzés elkerülése érdekében a tanulók és szülők, valamint a gyermekekért érkezők benntartózkodásának rendjére.
• Reggel a gyermekeket csak a bejárati ajtóig lehet kísérni, az épületbe csak a tanulók és dolgozók mehetnek be, bent is csak ők tartózkodhatnak.
• A gyerekek a belépéskor a kezüket fertőtlenítsék.
• A tanuló táskájában, tisztasági felszerelésében egy-két db. szájmaszk legyen elhelyezve szükség szerinti használatra, illetve legyen mindenkinek saját törülközője!

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket, hogy:
• Az alsó tagozatos tanulókért a szülők 16:00 és 16:30 közötti időpontban érkezhetnek és várakozhatnak az iskola bejárati ajtaja előtt, ahová a tanulókat csoportosan engedik ki az osztálytanítók. A szülővel távozó, felső tagozatos tanulókra is ez a szabály vonatkozik.
• Azon gyerekek számára, akikért a megadott időpontban nem tudnak eljönni a szülők, ügyeletet biztosítunk 17 óráig.
• Az étkezési és napközi/tanulószoba igénylésről, hazajárásról, étkezési díj fizetésének módjáról szóló szülői nyilatkozatokat az első napon a tanulókkal hazaküldjük, amit kérünk a következő napra kitöltve visszaküldeni.
• Az első tanítási napra kérjük, hogy a bizonyítványt hozzák magukkal azok a gyerekek, akik ezt még eddig nem tették meg!

  • Az első tanítási napon kérjük a gyermekeket ebéd után hazavinni: 12.00 és 13.00 óra közötti időben.
    • A hivatalos ügyek intézésére e-mailben (oltalomiskola@gmail.com) vagy telefonon (06-42/291-775) van lehetőség.

Kérjük, hogy az intézkedéseket a tanulók biztonsága érdekében tartsák be!

Megértő közreműködésüket és együttműködésüket köszönjük. Bízzunk benne, hogy a 2020/2021-es tanévünk Istentől megáldott, nagyon jó egészségben töltött eredményes tanév lesz!

Nagyon sok szeretettel várjuk iskolánk valamennyi tanulóját!

                                                                                   Az iskola vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This