November 24-én iskolánk első osztályosaihoz látogattak el az óvónénik. Az 1.a osztályban Káposznyákné Papp Ibolya magyar, az 1.b osztályban Bogárné Kristóf Mónika matematika óráját tekinthették meg. Megfigyelhették mindennapi tevékenységeiket, képet kaptak arról, hogy volt óvodásaik mennyit fejlődtek az eltelt időszakban.

Köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat és a felénk tolmácsolt kedves szavaikat:

„A mai napon az Oltalom Iskolában két tanítási órán vehettünk részt. Betekintést nyerhettünk, milyen nagy feljlődésen mentek keresztül volt óvodásaink. Örömmel tapasztaltuk, hogy a tanító nénik gyermekcentrikusan, játékosan, egyéni bánásmódot alkalmazva tartották meg óráikat. Lelkesedésük töretlen, módszertanilag jól felkészültek. Jó volt látni a gyermekek szemèben a tudásvágyat, aktivitást, sikerèlmènyt. Köszönjük szépen, hogy mindezt láthattuk. 

A Lengyel Laura Óvoda óvodapedagógusai”

„A délelőtt folyamán a két első osztályba járó volt óvodásaink bemutató óráját tekinthettük meg.  A tanító nénik változatos módszerekkel, infokommunikációs eszközök használatával jól felépített, aktuális témán keresztül mutatták be a gyerekek eddig elsajátított tudását, ismereteit. A hatékony motivációs eszközökkel támogatták a gyerekek tanulás iránti pozitív attitűdjének kialakulását.  Az órák nagyon jó hangulatban zajlottak, mely jól tükrözte a gyerekek és a pedagógusok közötti pozitív viszonyt. Köszönjük szépen a szívhez szóló ajándékokat és hogy bemutatták nekünk, mennyit fejlődtek kis óvodásaink ez alatt a rövid idő alatt.

További boldog, sikeres iskolai éveket, a tanító nénik munkájához pedig türelmet, jó egészséget kívánunk!

Az Oltalom Óvoda óvodapedagógusai”

Pin It on Pinterest

Share This