“Oltalmad alá sietnek Szűz Mária, híveid. * A benned bízó szíveknek ne vesd meg kéréseit. * Szűz Mária, Édesanyánk, * mennyországból tekints le ránk, * terjeszd fölénk szeretettel * oltalom palástodat!..”
Hangzott templomunkban Szűz Mária oltalma ünnepén az ének, gyermekek és szüleik hangján az ünnepélyes Szent Liturgián. Óvodánk vasárnap ünnepelte fennállásának 15 éves jubileumát, amelyet a korábbi intézményvezetők, munkatársak, meghívott vendégek társaságában ünnepelték az intézmény dolgozói és gyermekei.
A Szent Liturgia elején, Szabó Tamás pasztorális helynök atya beiktatta parókusi hivatalába Dr. Sivadó Csaba atyát, aki egyben intézményünk lelki igazgatója lett július 1-jétől.
A szertartás után a Kamilla és Levendula csoportok műsorát láthatták a megjelentek, ezt követően a négy csoport közösen énekelt az Istenszülő ikonja előtt. A meghitt pillanatok és a köszöntők után a püspöki dicséretek átadása következett. Püspöki dicséretben részesült: Aranyosné Balázscsik Marianna óvodapedagógus, Gerliczki Róbertné, Szegvári Andrásné, Szilágyiné Petics Ildikó óvodai dajkák.
Mindenkit szeretettel vártunk egy szerény agapéra, melyet az óvoda tornatermében közösen fogyasztottunk el.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a gyermekek részvételét és a szülők támogatását, lelkiismeretes hozzáállását.
Életükre, családjukra a pócsi Istenszülő áldását kérve:
az Oltalom Óvoda munkatársai

Pin It on Pinterest

Share This