Május 30-án az óvodánkban és iskolánkban gyermeknapot és családi napot is tartottunk egyidejűleg, így önfeledten és vidáman tölthettünk el együtt néhány órát, csak egymásra figyelve, egymással beszélgetve, nevetve.

Az osztályok a templomhoz tartozó füves területen gyülekeztek, itt voltak a főzőhelyek, a színpad, és itt lett felállítva az a hatalmas rendezvénysátor, amelyet az Újfehértói „Istenszülő

Oltalma” Gyermekekért Egyesület pályázat útján tudott megvásárolni, hogy ilyen alkalmakkor használhassa a közösség. Az egyesülettől kapott finom tízórai után megtörtént a sátor

megáldása, majd párhuzamosan zajlottak a gyermeknap és a családi nap eseményei. A családi napon volt akadályverseny, KRESZ pálya, ugrálóvár, jurta sátor, LEGO játszósarok, arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogató bohóc, finom vattacukor és egy meglepetés énekes fellépő is.

A gyereknapot számos sportprogram is színesítette. Ilyen volt a buborékfoci, amit nagyon sok diákunk most próbálhatott ki először, a reggeltől zajló futball mérkőzések alsó, és felső évfolyamon, illetve a „tanár-diák meccs”, amit a 8. évfolyamos tanulóink már nagyon vártak.

Köszönjük azoknak a pedagógus kollégáknak, akik beálltak, és küzdöttek, továbbá azoknak is, akik szurkoltak a csapatoknak.

Valamint köszönjük azoknak is, akik megszervezték, és munkájukkal biztosították azt, hogy a gyerekek számára feledhetetlen élmény legyen ez a nap: Tóthné Dr. Barabás Erikának, az Újfehértói „Istenszülő Oltalma” Gyermekekért Egyesület elnökének, az Egyesület Tagjainak, Karnainé Suga Viktória tanárnőnek, a Dolgozóknak és a Szülőknek is.

Pin It on Pinterest

Share This