December 7-én a nyíregyházi Szent Miklós Általános Iskola fennállásának 25. évfordulója alkalmából tanulmányi- és sportversenyre hívta a Nyíregyházi Egyházmegye görögkatolikus iskoláinak tanulóit. Mi is népes csapattal vettünk részt a Szent Miklós napi versenyeken, és remek teljesítményt nyújtva, kiemelkedő eredményeket értek el diákjaink.

A komplex természettudományi versenyen a Karnai Zsombor, Sárosi Dorottya és Hliva Ramóna által alkotott kis csapat az I. helyen végzett. Felkészítő tanáraik: Oláhné Nagy Szabina, Darcsi Erika, Juhász Tiborné és Kosztyu Gábor.

 A „Nyelvirgonc” címet viselő nyelvi-irodalmi csapatversenyt Bige Fanni, Osikóczki Boglárka, Katona György alkotta csapat nyerte meg.  Felkészítőjük: Papp Erzsébet és Juhász Istvánné

Az 5-6. osztályosok magyar nyelvi versenyének I. helyezettje lett Suhaj Liliána az 5. osztályosok korcsoportjában, felkészítője Papp Erzsébet.

A Mikulás készítő versenyben az alábbi eredmények születtek:

2. évfolyam: Hosszú Hanna Róza II. helyezés, munkáját Jeczkó Györgyné segítette.

3. évfolyam: Karnai Tekla I. helyezés; Horváth Eszter III. helyezés. Ők családjuk segítségével készítették el a Mikulásukat.

A felső tagozatosok váltóversenyében iskolánk csapata a II. helyet szerezte meg. A csapat tagjai voltak: Bige Bora, Kriston Bálint, Lakatos Mira, Papp Lili, Sándor Mercédesz, Ráczkövi Zsolt, Szabados Mátyás és Veres Koppány. A csapatot felkészítette Karnainé Suga Viktória és Kosztyu Gábor.

Gratulálunk minden versenyző gyermeknek és felkészítő pedagógusnak!

Pin It on Pinterest

Share This